Számítógép javítás, helyszíni pc szerviz már egész Budapest területén.

Számítógép javítás, pc szerviz

Kedves leendő Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy helyszíni számítógép szerviz, pc javítás szolgáltatásunk már egész Budapest területén elérhető.

Mobil számítógép szervizünk házhoz megy, számítógép javítás otthonában akár még a mai napon Budapest területén.

Ne bízza számítógépét, és ami a legfontosabb ADATAIT kontárokra amatőrökre! Az ismerősök, szomszédok által okozott kár kijavítása sokszor többe kerül. Ránk nem kell heteket várni, pontos érkezéssel azonnal megjavítjuk otthonában számítógépét. Nézze meg, hogy kit enged be a lakásába! A gyanúsan olcsón dolgozó “cégek” gyakran nem létező vállalkozások úgymond feketézők, ebben az esetben az igazi hozzáértés és a garancia is kétségbevonható!

Mi nem raboljuk az idejét, hozzáértő rutinos kollégáink jelentős alkatrészbázissal érkeznek a helyszínre így elromlott számítógépe azonnal javítható.

Nálunk nincs óradíj! Minden munkára egyszeri díjat számolunk fel mely tartalmazza a kiszállási díjat és a munkadíjat is, kivétel ez alól a bonyolultabb újratelepítés és a nagy mennyiségű adatmentés, melyek esetében kollégánk a pontos munka ismeretében árajánlatot ad Önnek.

A hiba ismeretében már a telefonban tájékoztatni tudjuk a várható javítási költségről

Nálunk semmi nem éri Önt váratlanul!

Minden számítógépet igyekszünk az otthonában megjavítani, ennek ellenére ha a számítógép a helyszínen nem javítható, például speciális hardverhibák esetén, akkor a készüléket átvételi munkalap ellenében szervizpontunkba szállítjuk. Önnek ez természetesen semmilyen plusz költséggel nem jár, és technikusunk előre tájékoztatja Önt a visszaszállítás idejéről és a várható költségekről.

Ügyfeleinknek korlátlan telefonos segítséget nyújtunk!

Számítógép javítás szolgáltatásunk magánszemélyek részére:

  • Nem indul el, lelassult, vírusos lett asztali számítógépe, vagy laptopja
  • Adatmentés, adat visszaállítás
  • Számítógép, laptop újratelepítés, helyreállítás, karbantartás
  • A levelezésében hibát tapasztal, esetleg újra be kell állítani
  • Bármilyen jellegű hardver vagy szoftver hibát tapasztal a számítógép, laptop működésében
  • Eszközök, laptop, okostelefon, tablet internetre csatlakoztatása, beállítása
  • Nyomtató, webkamera, scanner, router beállítása
  • Hálózat kiépítése konfigurálása beállítása
  • Esetleg vásárolt egy új asztali számítógépet, vagy laptopot és szeretné elkezdeni használni? Semmi akadálya A leggyakrabban igényelt szoftvereket feltelepítjük Önnek Vírusvédelemmel, tűzfallal és minden szükséges szoftverrel látjuk el gépét, hogy minél előbb és minél tovább hibamentesen használhassa azt, továbbá régi gépéről is átmentjük az adatait.