Távsegítség, a jelen és a jövő számítógép szervize, Miért?

Távsegítség

Távsegítség, a jelen és a jövő számítógép szervize, Miért?

A számítógépek meghibásodásainak okai, az esetek 80%-ban szoftveres eredetűek.

Ez azt jelenti, hogy nem fizikailag romlott el a számítógép. Hanem a gépen, ami lehet adott esetben laptop, vagy asztali számítógép, az alaprendszer (operációs rendszer) beállításai, vagy más egyéb programok, sok esetben kártékony programok okozzák a hibák túlnyomó részét.

Ezek a hibák nagyon gyorsan és hatékonyan javíthatók távolról. Tehát anélkül, hogy a helyszínre kell, hogy érkezzen egy szerviz szolgáltató cég.

A távoli segítségnyújtó szoftvereknek köszönhetően (pl. teamviewer), mára eljutottunk oda, hogy a hibák 80%-a távolról javítható.

 

tavsegitseg.net csapata országosan, vagy akár világszinten vállalja, egyelőre kizárólag magyar nyelven, hogy a szoftveres eredetű hibákat, gyorsan, biztonságosan, kockázatmentesen és olcsón javítja távolról. Azokban az esetekben, amikor pedig nem javítható az eszköz ilyen módszerrel, mert fizikai, tehát hardveres okai vannak a meghibásodásnak. Akkor Budapesten és a budapesti agglomerációban kiszállásos partnert ajánl fel ügyfeleinek.

Érdemes tehát rájuk bízni magunk. Abban az esetben, ha nem vagyunk számítógép guruk, mert a legkülönfélébb esetekben is tudnak segítséget nyújtani, nem csak meghibásodás esetén, hanem mondjuk mikor egyszerűen csak elakadtunk egy program telepítésében, vagy beállításában, adott esetben egy Excel képlettel nem boldogulunk.

A tavsegitseg.net csapata sokrétűen képzett. 15 év szakmai múltjuk van a helyszíni számítógép szerviz területen.

Keresse őket bizalommal, minket már ők segítenek.