Áraink

Ne fizessen óránként 8-10.000 forintot!
Nálunk az első munkaóra ingyenes! Tehát az egy órán belüli számítógép javítás esetén csak kiszállási díjat számítunk fel. Nálunk azt a javítási módot választja ami Önnek a legkényelmesebb, Otthonában vagy Szervizünkben javítjuk meg Számítógépét.

Amennyiben a kiszállásos szervizt venné igénybe:

Nálunk az első óra ingyenes!
Kiszállási díjunk a III. kerületben 5.900 Ft, a többi, térképen jelölt kerületben illetve Pest megye egyes településein: 6.900 Ft, mely magában foglalja a munkavégzést is.

bpterkepuj

Számítógép javítás Otthonában szolgáltatásunkat az alábbi területeken veheti igénybe: Budapest 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 11. 12. 13. 14. 15. kerület azaz: Várkerület, Óbuda, Aquincum, Csillaghegy, Kaszásdűlő, Békásmegyer, Újpest, Belváros Lipótváros, Terézváros, Erzsébetváros, Újbuda, Hegyvidék, Zugló, Budakalász, Üröm, Pilisborosjenő, Pomáz, Szentendre

A többi budapesti kerületben, valamint Pécel, Isaszeg, Maglód, Gyömrő, Üllő, Ecser, Vecsés, Gyál és Felsőpakony településeken keresse partnercégünket, és akár 2 órán belül ott a segítség:
www.pcjavitas.net


A hiba ismeretében hozzávetőlegesen már a telefonban tájékoztatni tudjuk a várható javítási költségről.
Munkatársaink jelentős alkatrészbázissal érkeznek a helyszínre, így a meghibásodott alkatrész azonnal cserélhető, hogy Ön a lehető legrövidebb időn belül folytathassa munkáját.

Bonyolultabb munkák esetében, (pl. rendszer újratelepítés esetén, amely akár több óra is lehet) a kiszállási díjon felül + 4.700 Ft-ot számolunk fel.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a hétvégi és az ünnepnapi kiszállásos szervizekre az „Első óra ingyenes” AKCIÓ nem érvényes, tehát az első munkaórának is van díja!

Nálunk semmi nem éri Önt váratlanul!

Minden számítógépet igyekszünk az otthonában megjavítani, ennek ellenére ha a számítógép a helyszínen nem javítható, például speciális hardverhibák esetén, akkor a készüléket átvételi munkalap ellenében szervizpontunkba szállítjuk. Önnek ez természetesen semmilyen plusz költséggel nem jár, és technikusunk előre tájékoztatja Önt a visszaszállítás idejéről és a várható végösszegről.

Ügyfeleinknek korlátlan telefonos segítséget nyújtunk!

Amennyiben inkább behozná gépét szervizünkbe:

Felhívjuk figyelmét, hogy szervizpontunkon és átvételi pontunkon csak előzetes telefonos időpont egyeztetés után tudjuk fogadni Önt!
–Szervizünk  a számítógépét az otthoni perifériákra (például: nyomtató, webkamera) internetre történő csatlakoztatása, csak az Ön otthonában tudja elvégezni. Igény esetén házhoz szállítjuk a számítógépét és technikusunk elvégzi önnek az ilyen jellegű teendőket.
– Az esetlegesen beszerelt hardvereszközök minden esetben előre egyeztetett díjon történnek!
– Szervizpontjaink hétvégén és ünnepnapokon ZÁRVA tartanak.

Hívjon minket bizalommal!
Tudja,….”Ha a probléma felmerül, partnere máris repül”
0620-460-0076