Office 2019

windows 10

Bár Office 2019 lesz a neve. A Microsoft világszerte népszerű irodai programcsomagjának új verziója már jövőre elérhető lesz. Főként az Excelt és a PowerPointot fejlesztik.

Az irodai munkát végzők közül rengetegen a Microsoft irodai programcsomagját használják, ezért jó előre felkészülni, ha megújul a Word, az Outlook, az Echange, a PowerPoint vagy az Excel. Nos, ez legközelebb jövőre történik meg: bár Office 2019 lesz az új verzió neve, de már 2018 második felében elérhető lesz.

A rég megszokott programok és a Skype for Business is a része lesz a csomagnak, és főként két program újul meg. Az Excel új formulákat és táblázatkészítési lehetőségeket kap, a PowerPoint pedig új vizaulizációs lehetőségekkel és animációkkal bővül. Hogy pontosan milyen új funkciókra is lehet számítani, az a következő hónapokban kiderül – ígéri a Microsoft.

A cég hangsúlyozta: bár egyre nagyobb igény van a felhőben tárolható dokumentumokra. Továbbra is lesznek az irodai programcsomagnak olyan verziói, amelyek nem a felhőben tárolják a fájlokat. Hiszen a Microsoft tapasztalata szerint erre még nem áll készen minden cég.

Az árról még semmit sem tudni, de a legutóbbi, 2015-ben kiadott programcsomag egyszemélyes verziója havi 2099 forintba vagy évi 20 999 forintba került a megjelenéskor. Míg a családi verzió évi 30 ezer forintba. Vállalati verzió esetén pedig munkatársanként 4-12 euróba.

Forrás:http://hvg.hu/tudomany/20170929_microsoft_office_2019_irodai_programcsomag_word_excel_powerpoint_outlook_exchange_skype