Számítógép szerviz otthonában, helyszíni PC szerviz

számítógép szerviz otthonában

Pc javítás otthonában akár még a mai napon Budapest területén.

Ne bízza gépét, és ami a legfontosabb ADATAIT kontárokra amatőrökre! Az ismerősök, szomszédok által okozott kár kijavítása sokszor többe kerül. Ránk nem kell heteket várni, pontos érkezéssel azonnal megjavítjuk otthonában laptopját -asztali gépét. Nézze meg, hogy kit enged be a lakásába! A gyanúsan olcsón dolgozó “cégek” gyakran nem létező vállalkozások úgymond feketézők, ebben az esetben az igazi hozzáértés és a garancia is kétségbevonható!

Mi nem raboljuk az idejét, hozzáértő rutinos kollégáink jelentős alkatrészbázissal érkeznek a helyszínre így elromlott számítógépe azonnal javítható.

Nálunk nincs óradíj! Minden munkára egyszeri díjat számolunk fel mely tartalmazza a kiszállási díjat és a munkadíjat is, kivétel ez alól a bonyolultabb újratelepítés és a nagy mennyiségű adatmentés, melyek esetében kollégánk a pontos munka ismeretében árajánlatot ad Önnek.

Nálunk azt a javítási módot választja ami Önnek a legkényelmesebb, otthonában vagy szervizünkben javítjuk meg számítógépét.

áraink

Kiszállás + munkadíj Budapest I.     kerületben  9.900 Ft, óradíj nincs!
Kiszállás + munkadíj Budapest II.    kerületben  9.900 Ft, óradíj nincs!
Kiszállás + munkadíj Budapest III.   kerületben  7.900 Ft, óradíj nincs!
Kiszállás + munkadíj Budapest IV.   kerületben  9.900 Ft, óradíj nincs!
Kiszállás + munkadíj Budapest VI.   kerületben  9.900 Ft, óradíj nincs!
Kiszállás + munkadíj Budapest VII.  kerületben  9.900 Ft, óradíj nincs!
Kiszállás + munkadíj Budapest XI.   kerületben  9.900 Ft, óradíj nincs!
Kiszállás + munkadíj Budapest XII.  kerületben  9.900 Ft, óradíj nincs!
Kiszállás + munkadíj Budapest XIII. kerületben  9.900 Ft, óradíj nincs!
Kiszállás + munkadíj Budapest XIV. kerületben  9.900 Ft, óradíj nincs!
Kiszállás + munkadíj Budapest XV.  kerületben 10600 Ft, óradíj nincs!
Áraink alanyi adómentes számlás árak, így Áfa nem terheli őket.

Számítógép javítás Otthonában szolgáltatásunkat az alábbi területeken veheti igénybe: Budapest 1. 2. 3. 4. 6. 7. 11. 12. 13. 14. 15. kerület azaz: Várkerület, Óbuda, Aquincum, Csillaghegy, Kaszásdűlő, Békásmegyer, Újpest, Lipótváros, Terézváros, Erzsébetváros, Újbuda, Hegyvidék, Zugló, Budakalász, Üröm, Pilisborosjenő, Pomáz, Szentendre

A többi budapesti kerületben, valamint Pécel, Isaszeg, Maglód, Gyömrő, Üllő, Ecser, Vecsés, Gyál és Felsőpakony településeken keresse partnercégünket, és akár 2 órán belül ott a segítség:
www.pcjavitas.net


A hiba ismeretében már a telefonban tájékoztatni tudjuk a várható javítási költségről

Nálunk semmi nem éri Önt váratlanul!

Minden számítógépet igyekszünk az otthonában megjavítani, ennek ellenére ha a számítógép a helyszínen nem javítható, például speciális hardverhibák esetén, akkor a készüléket átvételi munkalap ellenében szervizpontunkba szállítjuk. Önnek ez természetesen semmilyen plusz költséggel nem jár, és technikusunk előre tájékoztatja Önt a visszaszállítás idejéről és a várható költségekről.

Ügyfeleinknek korlátlan telefonos segítséget nyújtunk!