Számítógép javítás 3. kerület Budapest Óbuda – Bákásmegyer

számítógép javítás 3. kerület

Akció és rendkívül gyors kiszállási határidő.

számítógép javítás 3. kerület

számítógép javítás 3. kerület

Helyszíni számítógép szerviz szolgáltatásunk egész Budapest területén elérhető, de mivel mind a két telephelyünk Budapest III. kerületében található ezért itt a kerületben
minden kiszállás és javítás extra gyorsaságú. A munkadíjunk is rendkívül kedvező itt a 3 kerületben is.
Kiszállás + PC vagy Laptop javítás Budapest III. kerületben  7.900 Ft, óradíj nincs!

Létező legális vállalkozás vagyunk, minden munkánkra és beépített alkatrészre garanciát vállalunk.

Ne bízza számítógépét, és ami a legfontosabb ADATAIT kontárokra amatőrökre! Az ismerősök, szomszédok által okozott kár kijavítása sokszor többe kerül.
Ránk nem kell heteket várni, pontos érkezéssel azonnal megjavítjuk otthonában számítógépét.
Nézze meg, hogy kit enged be a lakásába! A gyanúsan olcsón dolgozó “cégek” gyakran nem létező vállalkozások úgymond feketézők, ebben az esetben az igazi hozzáértés és a garancia is kétségbevonható!

Mi nem raboljuk az idejét, hozzáértő rutinos kollégáink jelentős alkatrészbázissal érkeznek a helyszínre így elromlott számítógépe azonnal javítható.

Nálunk nincs óradíj! Minden munkára egyszeri díjat számolunk fel mely tartalmazza a kiszállási díjat és a munkadíjat is, kivétel ez alól a bonyolultabb újratelepítés és a nagy mennyiségű adatmentés, melyek esetében kollégánk a pontos munka ismeretében árajánlatot ad Önnek.

Számítógép javítás Otthonában szolgáltatásunkat az alábbi területeken veheti igénybe: Budapest 1. 2. 3. 4. 6. 7. 11. 12. 13. 14. 15. kerület azaz: Várkerület, Óbuda, Aquincum, Csillaghegy, Kaszásdűlő, Békásmegyer, Újpest, Lipótváros, Terézváros, Erzsébetváros, Újbuda, Hegyvidék, Zugló, Budakalász, Üröm, Pilisborosjenő, Pomáz, Szentendre

A többi budapesti kerületben, valamint Pécel, Isaszeg, Maglód, Gyömrő, Üllő, Ecser, Vecsés, Gyál és Felsőpakony településeken keresse partnercégünket, és akár 2 órán belül ott a segítség:
www.pcjavitas.net